Ledarskaps-utbildningen Mary

Är du ledare i någon förening och vill utvecklas i ditt ledarskap? Vill du fördjupa dina kunskaper i ledarskap, grupprocesser och KFUM i Sverige och världen? Vill du åka till Coolnagreina på Irland i höst och bland annat besöka deras KFUM-förening? Då är detta en kurs för dig! Ta chansen att avsluta utbildningspaketet Helheten genom att gå en Mary-utbildning!

När:
30 september till 7 oktober. Sista anmälningsdatum 1 augusti

Var:
I Coolnagreina på Irland

Kostnad:
7000 kr (om du är intresserad, kolla med din förening om de kan betala kostnaden.)

Mary-utbildningen är en utbildning för hela KFUM. Detta innebär att alla föreningar uppmanas skicka deltagare, dock max 2 per förening. Totalt finns det 12 platser. Vid fler än 12 anmälningar kommer fokus vara att få med så många föreningar som möjligt.

Krav på deltagarna:
Har gått Emma-utbildning eller har kunskap motsvarande Emma
Minst 20 år

Är det något för dig/ledaren i din förening? Ett citat från en deltagare på förra Mary-utbildningen kanske kan övertyga dig:

”Mary kommer och har påverkat mig på fler plan än jag vågat hoppats på. Jag tror att kunskapen jag tar med mig kommer genomsyra mitt framtida arbete, vilket kommer påverka andra människor till det bättre. Jag har visat upp nya sidor av mig själv för andra människor och även mig själv som jag inte visste fanns eller har dolt. Det har lett till att jag är mer nöjd över mig själv som person och jag är stolt över att jag genom utbildningen kommer ge mig själv en nyckel till en bättre framtid/liv.”

Vill du veta mer vad som ingår i en Mary-utbildning finns det information här. För frågor, kontakta KFUM Stockholm Gotland, annika.thomsson@kfum.se.

Anmälan Mary-utbildning 2017

Observera att deltagaren inte kan anmäla sig själv utan ska anmälas av ansvarig från förening. Sista anmälningsdatum är 1 augusti

Datum
30 Sep 2017 - 07 Okt 2017

Tid
Hela dagen

Plats
Coolnagreina
KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7