Vill du representera KFUM Sverige på YMCAs Världsrådsmöte?

Den 8-14 juli 2018 arrangeras YMCA World Council, i Chiang Mai Thailand. Det är den internationella YMCA-rörelsens årsmöte som arrangeras vart fjärde år. Är du intresserad av att vara en del av den svenska delegationen, så finns nu tre möjligheter.
Res till Thailand som en av KFUM Sveriges tre delegater.
Vi söker en person som kommer vara KFUM Sveriges delegat, dvs en av tre personer från KFUM Sverige som är med på det demokratiska mötet och har rösträtt. Denna plats är helfinansierad av KFUM Sverige.

Om du är en person med gedigen erfarenhet av KFUM i Sverige, av årsmöten och demokratiska processer och dessutom deltagit i internationella arrangemang – kan du vara den vi söker. Skicka ett mail till ingrid.greiby@kfum.se, med dina kontaktuppgifter, en motivering varför just du passar för detta uppdrag samt en beskrivning (CV) över dina erfarenheter enligt ovanstående önskemål.
Bli en del av den svenska delegationen och åk som öppen deltagare

Dessutom söker vi två personer som kommer representera KFUM Sverige, dock utan rösträtt – dessa två platser finansieras med 10 000 kr/person.
Dessa platser är för KFUM-medlemmar som kanske inte hunnit med så mycket än, men som är nyfikna på vår omvärld och hur KFUM i världen arbetar. Passar du in i den beskrivningen, skicka in din intresseanmälan i ett mail till ingrid.greiby@kfum.se, med dina kontaktuppgifter, en motivering varför just du passar för detta uppdrag samt en beskrivning (CV) över dina erfarenheter. Presentera också hur du planerar att finansiera kostnaden utöver de 10 000 kr som KFUM Sverige betalar. Resa, mat och boende kostar ca 20 000 kr totalt.

Vid val av representanter för KFUM Sverige beaktas, förutom dina kvalifikationer, även policyn för ”Ansökningskriterier vid nomineringar och aktiviteter” som du hittar här: http://framtidenjustnu.se/wp-content/uploads/2014/09/Kriterier-For-Nomineringar-Och-Aktiviteter.pdf

Senast den 31 januari, vill vi ha din ansökan.

Läs mer om YMCA Världsrådsmöte på https://worldcouncil.ymca.int/

Datum
08 Jul 2018 - 14 Jul 2018

Tid
00:00

Plats
Chiang Mai, Thailand
KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7