• Inbjudan till Riksombudsmöte 2017

  KFUM Sverige och KFUM Norrköping hälsar er välkomna till Riksombudsmötet i Norrköping 20-22 oktober 2017. Tillsammans planerar vi för ett årsmöte som ska generera glädje och inspiration för framtiden, likväl som kloka beslut för att föra KFUM framåt som en gemensamhållen rörelse.

  Camp Climate på COP 23!

  Mellan 5-17 november samlas världens ledare i Bonn, Tyskland, för att följa upp arbetet med klimatförhandlingarna efter Parisavtalet. För att säkerställa att unga människors närvaro och påverkan arrangerar World YMCA CAMP CLIMATE – en mötesplats för unga människor att koordinera sitt påverkansarbete, kapacitetstärka och nätverka under COP mötet.

  Möjligheter i KFUM hösten 2017

  Osäker på vad du ska göra i höst? Vill du se alla möjligheter som finns för dig i världens störta ungdoms- och kvinnorörelse? Greppa då ditt exemplar av Möjligheter inom KFUM hösten 2017! I denna kan du läsa vilka fantastiska möjligheter det finns för individuella medlemmar och för föreningar/kårer inom KFUM.

  Emma-utbildning 28-30 april

  Är du ledare i någon förening och vill utveckla dina kunskaper? Vill du veta mer om ledarskap, grupprocesser och KFUM i Sverige och världen?

  KFUM finansierar tre svenska unga ledare till läger i Belarus!

  Välkommen att delta på läger i Ponemontsy och YMCA Belarus i långsamhetens tecken! Ett läger med utomhusvistelse i Ponemontsy utanför Lida i Belarus! Lägret bjuder, förutom en naturupplevelse och möte med andra KFUMre från hela världen, på workshops i matlagning och konst, historia, teater och film.

  EGOL – avancerad ledarutbildning

  EGOL är ett utbildningssteg efter Mary och Helheten, en fördjupande och avancerad utbildning.  EGOL är en utbildning för dig som vill bli säkrare och effektivare i din ledarroll eller i din samverkan med andra. Utbildningen syftar till att ge dig förståelse och verktyg för hur du kan påverka och låta dig påverkas av andra i grupp samt för hur grupper utvecklas.

 • 12 Aug 2017 - 18 Aug 2017, Strandheim Leirsted

  Åk på Global Week i Norge

  Är du intresserad av fattigdomsbekämpning och ser ungas deltagande i detta som en nödvändighet? Vill du stärka dina kunskaper i globalt påverkansarbete och samtidigt utvecklas i ditt ledarskap? Och träffa unga ledare från KFUM i Europa? Då ska du ta och ansökan om att åka på Global Week på Strandheim Leirsted, Nærsnes. Du behöver kunna...


  26 Aug 2017 - 27 Aug 2017, KOM Hotell

  Utbildning i Opinions- och Påverkansarbete

  KFUM Sverige tillsammans med Agenda PR erbjuder nu en utbildning som hjälper din förening att påverka politiska beslut, bilda opinion och att synas i media. Strategier och planer för påverkan måste omsättas i praktisk handling för att vara till nytta. Därför vill vi bidra till att våra föreningars arbete med påverkan och publicitet resulterar i...


  27 Aug 2017 - 01 Sep 2017, Novosibirsk

  YMCA CUP junior basket turnering

  Dags för junior basket turnering inom europeiska KFUM föreningar! Mellan 27 augusti och 1 september inbjuds alla junior basketlag (flick och pojklag med spelare under 12 år) i KFUM till YMCA Novosibirsk för turnering! Registreringskostnad: 45 euros/lag Boende: 15 euros/ per person /per natt (3-4 personer i ett rum). Mat; ca 25 euros om dagen Har du frågor kan...


  07 Sep 2017 - 10 Sep 2017, Trollhättan

  YMCA EM i Handboll

  Mellan 7-10 september arrangeras EM i handboll i KFUM rörelsen. KFUM Trollhättan står värd för eventet och många lag från hela YMCA rörelsen kommer att sluta upp. Kom och heja fram våra svenska KFUM lag till vinst! Du kan följa mer information om eventet så småningom här: https://framtidenjustnu.se/ymca-em-i-handboll/    


  13 Sep 2017 - 17 Sep 2017, Struga Makedonien

  Delta på YMCA Sportseminar i Makedonien!

  Vill du vara med på erfarenhetsutbyte i Makedonien och träffa andra idrottande KFUM ledare från Europa? - Sök till Sport seminar! ESY- European Sports YMCA bjuder in unga idrottsledare inom KFUM mellan 18-30 år från Sverige att delta i Sport seminar - en träningsmötesplats för idrottsledare i KFUM i hela Europa.


  28 Sep 2017 - 03 Okt 2017, Leysin, Schweiz

  Programme innovation camp

  Nu har du chansen att träffa andra KFUMare från hela Europa för att dela erfarenheter och utbyta kunskaper för att fortsätta att stärka vår rörelse och unga människor! Mellan 28 september och 3 oktober samlas unga KFUMare i Leysin, Schweiz, kom du med!


  30 Sep 2017 - 07 Okt 2017, Coolnagreina

  KFUMs ledarskapsutbildning Mary

  Är du ledare i någon förening och vill utvecklas i ditt ledarskap? Vill du fördjupa dina kunskaper i ledarskap, grupprocesser och KFUM i Sverige och världen? Vill du åka till Coolnagreina på Irland i höst och bland annat besöka deras KFUM-förening? Då är detta en kurs för dig! Ta chansen att avsluta utbildningspaketet Helheten genom...


  14 Okt 2017 - 23 Okt 2017, West bank, Palestine

  Olivplockning i Palestina tillsammans med JAI

  Som en del av Keep Hope alive kampanjen är det dags för JAIs olivplockningsprogram igen. Det organiseras varje år under 10 dagar. Programmet syftar till att skapa en internationell närvaro för palestinska familjer och bönder för att stödja dem i deras skördearbete.  Som deltagare är du med och plockar oliver samt får en djupare social,...


  20 Okt 2017 - 22 Okt 2017, KFUM Norrköping

  KFUM Sveriges Riksombudsmöte 2017

  På ROM, KFUM Sveriges riksombudsmöte träffar du medlemmar från hela Sverige, gäster från våra internationella systerorganisationer och svenska vänorganisationer, och tillsammans sätter vi riktningen för framtiden i KFUM-rörelsen. Allt om Riksombudsmötet 2017 hittar du på http://kfumrom.se.


  05 Nov 2017 - 17 Nov 2017, Bonn, Tyskland

  Camp Climate på COP 23!

  Mellan 5-17 november samlas världens ledare i Bonn, Tyskland, för att följa upp arbetet med klimatförhandlingarna efter Parisavtalet. För att säkerställa att unga människors närvaro och påverkan arrangerar World YMCA CAMP CLIMATE – en mötesplats för unga människor att koordinera sitt påverkansarbete, kapacitetstärka och nätverka under COP mötet.


  Se hela kalendernKFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7